Autobedrijf Imminkhuizen

Autobedrijf ImminkhuizenBent u aan het rijden, en begint plotseling het motorlampje te knipperen? Weet u nog wat u geleerd heeft tijdens uw theorielessen voor het autorijbewijs? Als het motorlampje op het dashboard, rood begint te knipperen dan hoort u uw auto aan de kant te zetten en meteen autobedrijf Imminkhuizen te bellen. Zij zullen dan, met plezier uw auto nakijken en repareren voor u. Natuurlijk mag u ook bellen voor kleinere problemen. In sommige auto’s is het bijvoorbeeld erg moeilijk om een koplamp te vervangen, belt u even met autobedrijf Imminkhuizen, voordat u langskomt en we zullen het graag voor u doen.

Heeft u ergens tegenaan gezeten maar wordt de reparatie niet gedekt door uw verzekering, in dat geval zullen we samen met u zoeken naar de beste of goedkoopste oplossing. Voor grote problemen zijn we er natuurlijk ook voor u. Stel u wil ’s ochtends uw auto starten maar hij doet het niet. Bel ons meteen en wij zullen hem zo snel mogelijk voor u repareren. Terwijl u aan het werk bent, werken wij dus aan uw auto tenzij het probleem meteen te verhelpen is. Nu weet u het dus, voor elke reparatie kunt u ook terecht bij autobedrijf Imminkhuizen.

Kijk voor meer informatie op een van de onderstaande websites:

Leave a reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>