Offerte voor een serre aanvragen

Veel mensen willen weten wat kost een serre maar hier hangt niet een vaste prijs aan. Het is namelijk niet een kant en klare product. Een serre moet gebouwd worden en hoeveel het gaat kosten is afhankelijk van een aantal factoren.

Wensen van de klant

Wat de grootste invloed heeft op wat kost een serre zijn natuurlijk de wensen van de klant. Welke materiaal wil de klant dat er gebruikt word en hoe groot moet de serre worden? Dit zijn maar enkele dingen dat een groot invloed hebben op de prijs. Voor wat kost een serre moet er dan ook een offerte aangevraagd worden. Het bouwbedrijf kan dan samen met de klant gaan kijken wat de wensen zijn en zo een offerte op maat maken voor wat kost een serre.

Ontwerp

Een offerte kan natuurlijk ook niet zomaar worden gemaakt bij een serre. Eerst moet er een ontwerp worden gemaakt zodat de klant weet hoe het eruit komt te zien. Pas als de klant tevreden is word aan de hand van die ontwerp een offerte opgemaakt. Eerst zal de klant dus de offerte moeten goedkeuren voordat er aan een offerte gewerkt kan worden. In de offerte wordt het dan duidelijk wat kost een serre precies.

Leave a reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>